Υπηρεσίες

Αναβαθμίστε το Ψηφιακό Αποτύπωμα

100% προσαρμογή της Ιστοσελίδας, σε όλες τις συσκευές

Βελτιστοποίηση Μηχανών Αναζήτησης (SEO). Κατακτήστε υψηλότερες θέσεις στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Σύστημα εύκολης ενημέρωσης και διαχείρισης περιεχομένου.

Η Websicode καλύπτει όλες τις ψηφιακές σας ανάγκες.

Η ομάδα μας ειδικεύεται στη δημιουργία προσαρμοσμένων ιστοσελίδων για τις ανάγκες σας, όπως προσωπικές ιστοσελίδες, εταιρικές ιστοσελίδες, e-shop, ψηφιακό μάρκετινγκ, καμπάνιες κοινωνικών μέσων, on-page SEO, συντήρηση ιστοσελίδων, βελτιστοποίηση ταχύτητας, προσβασιμότητα και ασφάλεια.

Κατανοούμε τη σημασία της ισχυρής διαδικτυακής παρουσίας και στόχος μας είναι να ενισχύσουμε την ορατότητά σας μέσω των υπηρεσιών μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε την ιδέα σας και να συνεργαστούμε για την επίτευξη των διαδικτυακών σας στόχων.

Ας Μιλήσουμε!


Οι Υπηρεσίες μας

Παρέχουμε Ποικιλία

Δημιουργικών και Ψηφιακών Υπηρεσιών

Προσωπική Ιστοσελίδα/Blog

Αξιοποιήστε τη δύναμη της προσωπικής σας ταυτότηταςμε έναν προσαρμοσμένο σχεδιασμό ιστοσελίδας ή blog. Είτε είστε ελεύθερος επαγγελματίας, δικηγόρος, blogger, συγγραφέας, πολιτικός ή απλώς θέλετε να μοιραστείτε τις σκέψεις και τις ιδέες σας, μια προσωπική ιστοσελίδα είναι αναγκαία στη σημερινή ψηφιακή εποχή.


Στη Websicode, ειδικευόμαστε στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη προσωπικών ιστοσελίδων και landing pages που προβάλλουν τη μοναδική σας επωνυμία. Ξεχωρίστε και αφήστε μια μόνιμη εντύπωση.

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να αρχίσετε να μοιράζεστε την ιστορία σας με τον κόσμο.

Μάθετε περισσότερα

Εταιρική Ιστοσελίδα

Ενισχύστε την online παρουσία σας και προσελκύστε νέους πελάτες με μια προσαρμοσμένη εταιρική ιστοσελίδα. Στη σημερινή ψηφιακή εποχή, η ύπαρξη μιας επαγγελματικής, εύχρηστης εταιρικής ιστοσελίδας είναι βασική για κάθε επιχείρηση που επιδιώκει ανάπτυξη και επιτυχία.


Στη Websicode, ειδικευόμαστε στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη δυναμικών εταιρικών ιστοσελίδων που προβάλλουν τις μοναδικές υπηρεσίες, τα μηνύματα και τις αρχές της εταιρείας σας. Από την αρχή μέχρι το τέλος, θα συνεργαστούμε στενά μαζί σας για να προσαρμόσουμε την εταιρική ιστοσελίδα στις συγκεκριμένες ανάγκες και στόχους σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να ανεβάσετε την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο.

Μάθετε περισσότερα

Ανάπτυξη E-shop

Αξιοποιήστε τις δυνατότητες των διαδικτυακών πωλήσεων με ένα προσαρμοσμένο e-shop. Ένα online κατάστημα είναι απαραίτητο για τις επιχειρήσεις που θέλουν να αναπτυχθούν και να επιτύχουν, επιτρέποντάς σας να φτάσετε σε ευρύτερο κοινό και να διευρύνετε το πελατολόγιό σας.


Στη Websicode, σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε δυναμικές ιστοσελίδες e-commerce προσαρμοσμένες στις συγκεκριμένες ανάγκες και στόχους σας. Διασφαλίζουμε ότι το e-shop σας είναι οπτικά ελκυστικό, φιλικό προς τον χρήστη και εύκολο στην πλοήγηση, προσφέροντας μια άψογη εμπειρία αγορών στους πελάτες σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να συζητήσουμε την ανάπτυξη του e-shop σας.

Μάθετε περισσότερα

Digital Marketing​

Ενισχύστε το μήνυμά σας και φτάστε σε ευρύτερο κοινό με μια προσαρμοσμένη καμπάνια ψηφιακού μάρκετινγκ και κοινωνικών μέσων. Για να επηρεάσετε αποτελεσματικά το στοχευμένο σας κοινό, μια καλά σχεδιασμένη στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ και κοινωνικών μέσων είναι κρίσιμη.


Στη Websicode, ειδικευόμαστε στον σχεδιασμό και την υλοποίηση αποτελεσματικών καμπανιών ψηφιακού μάρκετινγκ χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα εργαλεία και τακτικές. Θα συνεργαστούμε στενά μαζί σας για να δημιουργήσουμε μια προσαρμοσμένη στρατηγική που θα επιτύχει τους επιχειρηματικούς σας στόχους.

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να συζητήσουμε τους στόχους σας.

Μάθετε περισσότερα

Συντήρηση Iστοσελίδας

Διασφαλίστε την ομαλή λειτουργία και την ενημέρωση της ιστοσελίδας σας στο WordPress με τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησής μας. Η τακτική συντήρηση είναι ζωτικής σημασίας για να διατηρείτε την ιστοσελίδα σας ασφαλή και σε άριστη λειτουργική κατάσταση.


Στη Websicode, ειδικευόμαστε στη συντήρηση ιστοσελίδων WordPress, συμπεριλαμβανομένων ενημερώσεων λογισμικού, επιδιορθώσεων ασφαλείας και πολλά άλλα. Αφήστε σε εμάς τις τεχνικές λεπτομέρειες ενώ εσείς επικεντρώνεστε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να συζητήσουμε τις ανάγκες συντήρησής της ιστοσελίδας σας

Μάθετε περισσότερα

Speed Optimization

Βελτιώστε την ταχύτητα της ιστοσελίδας σας με τις εξειδικευμένες υπηρεσίες της Websicode. Μια αργά φορτωμένη ιστοσελίδα μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την εμπειρία του χρήστη, να αυξήσει τα ποσοστά εγκατάλειψης και να μειώσει τις πωλήσεις.


Στη Websicode, κατανοούμε τη σημασία της ταχύτητας της ιστοσελίδας και προσφέρουμε μια σειρά υπηρεσιών για τη βελτιστοποίηση των χρόνων φόρτωσης. Από τη συμπίεση εικόνων μέχρι τη βελτιστοποίηση κώδικα, οι ειδικοί μας θα βελτιώσουν την ταχύτητα και την απόδοση της ιστοσελίδας σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να συζητήσουμε τις ανάγκες βελτιστοποίησης ταχύτητας της ιστοσελίδας σας.

Μάθετε περισσότερα

On-Page SEO

Αξιοποιήστε πλήρως το δυναμική της ιστοσελίδας σας με τις υπηρεσίες on-page SEO (Search Engine Optimization) της Websicode. Το SEO είναι κρίσιμο για την προσέλκυση οργανικής κίνησης και τη βελτίωση των κατατάξεων στις μηχανές αναζήτησης.


Οι ειδικοί μας θα βελτιστοποιήσουν διάφορα στοιχεία της ιστοσελίδας σας, συμπεριλαμβανομένων των τίτλων, των μετα-περιγραφών και των λέξεων-κλειδιών, για να διασφαλίσουν ότι η ιστοσελίδα σας είναι εύκολα ανιχνεύσιμη από τις μηχανές αναζήτησης.

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες on-page SEO μας.

Μάθετε περισσότερα

Προσβασιμότητα

Εξασφαλίστε ότι η ιστοσελίδα σας είναι προσβάσιμη σε όλους με τις εξειδικευμένες υπηρεσίες προσβασιμότητας της Websicode. Είναι κρίσιμο η ιστοσελίδα σας να είναι προσβάσιμη σε όλους τους χρήστες, συμπεριλαμβανομένων των ατόμων με ειδικές ανάγκες.


Στη Websicode, προσφέρουμε μια σειρά υπηρεσιών για να κάνουμε την ιστοσελίδα σας προσβάσιμη σε όλους. Από τη χρήση σημασιολογικής σήμανσης έως την πλοήγηση με το πληκτρολόγιο, η ομάδα μας διασφαλίζει ότι η ιστοσελίδα σας συμμορφώνεται με τις τελευταίες οδηγίες και πρότυπα προσβασιμότητας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κάνετε την ιστοσελίδα σας πιο προσβάσιμη.

Μάθετε περισσότερα

Ασφάλεια

Προστατέψτε την ιστοσελίδα σας και τους χρήστες σας με τις εξειδικευμένες υπηρεσίες ασφάλειας της Websicode. Τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας είναι απαραίτητα για την πρόληψη παραβιάσεων δεδομένων, hacking και απώλειας ευαίσθητων πληροφοριών.


Στη Websicode, προσφέρουμε μια σειρά υπηρεσιών για την ασφάλεια της ιστοσελίδας σας, όπως σάρωση κακόβουλου λογισμικού και κρυπτογράφηση SSL. Οι ειδικοί μας διασφαλίζουν ότι η ιστοσελίδα σας είναι ασφαλής και συμμορφώνεται με τα πιο πρόσφατα πρότυπα ασφαλείας.

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να ασφαλίσετε την online επιχείρησή σας.

Μάθετε περισσότερα

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συνεργαστείτε μαζί μας!

Ας δημιουργήσουμε την ιδέα σας μαζί. Στείλτε μας ένα email με την περιγραφή του έργου σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.


Θα Χαρούμε να ακούσουμε την ιδέα σας

Ο σχεδιασμός και η λειτουργικότητα της ιστοσελίδας σας προσαρμοσμένα στις συγκεκριμένες σας ανάγκες και στόχους.

Παρέχουμε διαρκή συντήρηση και υποστήριξη για να διασφαλίσουμε ότι η ιστοσελίδα σας παραμένει ενημερωμένη και λειτουργεί ομαλά.

Εφαρμόζουμε τις πιο σύγχρονες μεθόδους ασφαλείας για την προστασία της ιστοσελίδας σας από hacking και απειλές κακόβουλου λογισμικού.

Συνεργαστείτε μαζί μας

Έχετε μία Ιδέα?

Ας την υλοποιήσουμε μαζί!

Η επικοινωνία μαζί μας είναι εύκολη.
Αναλύστε τα εξής σημεία για να κατανοήσουμε καλύτερα το έργο σας.

Η ιδέα σας

Στοχευόμενο κοινό

Ο ρόλος και οι ευθύνες σας

Κριτήρια επιτυχίας

Παραδείγματα, αν υπάρχουν